Bijscholing: Beeldbegeleiden met NOTIVID

De regiogroep Noord organiseert op 10 maart 2020 in Assen een bijscholingsbijeenkomst voor begeleiders in het onderwijs.

Het thema van deze avond is

Beeldbegeleiden met NOTIVID

Een eigen internetruimte voor jouw film beelden met ruimte voor opmerkingen, opslaan en ook nog AVG-proof
De spreker is: Nettie Kramer

Korte inhoud van de bijeenkomst
Een presentatie over de mogelijkheden met NOTIVID bij het filmen van docenten. Hoe werkt het, wat kun je ermee, hoe kun je het inzetten en wat is het voordeel? Na de inleiding en kennismaking met elkaar – hoe gebruik jij beelden in je werk – gaan we na de uitleg over NOTIVID ook praktisch  aan de slag door een filmpje op NOTIVID zelf te bekijken en voorzien van opmerkingen bij de beelden. Deze feedback delen met we elkaar.

Opbrengst aan het eind van de avond
Na afloop weet je hoe NOTIVID werkt, ken je de voordelen ervan, heb je hiermee geoefend en weet je van een handig en AVG-proof hulpmiddel bij je werk als beeldbegeleider. NOTIVID heeft voor leden van de LBBO een mooi aanbod voor lidmaatschap.

Hoe is de bijeenkomst opgebouwd
Na een kort voorstelrondje en horen van elkaars werkwijze geeft Nettie informatie over haar werk  als zelfstandig beeldbegeleider met gebruikmaking van NOTIVID. M.b.v. een  praktijkvoorbeeld legt ze de werkwijze uit. Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag op hun eigen device (mobiele telefoon, tablet of laptop). Een filmpje bekijken en oefenen met het  programma. Na de evaluatie bedenken we nog meer toepassingen.

Achtergrond van de spreker
Nettie Kramer woont in Noord-Drenthe, is docent Nederlands in het vo geweest en nu al  jarenlang werkzaam in haar eigen praktijk SCHOLARE als zelfstandig beeldbegeleider en  trainer in het onderwijs. Zij is ook redactielid van Beter  Begeleiden, het magazine van de  LBBO.

In het kort:
Datum: 10 maart 2020
Waar:  Dr. Nassau College locatie Penta – Assen
Adres: Industrieweg 3, 9402 NP Assen

Kosten: € 30,00 voor leden en € 47,50 voor niet leden

LET OP!
Met de aanmelding voor deze workshop geef ik toestemming om eenmalig mijn mailadres te gebruiken voor het toevoegen als gebruiker van NOTIVID zodat ik ter plekke kan oefenen met het programma. Na afloop worden alle gegevens van de deelnemers van deze workshop uit het programma verwijderd.

Programma
19:15 uur  inloop met koffie en thee
19:30 uur  Start bijeenkomst
20:30 uur  Pauze
20:45 uur  Vervolg bijeenkomst
21:30 uur  Afsluiting

Studiebelasting: 2 uur

Annuleringsvoorwaarden
Op de inschrijvingen zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Je kunt de aanmelding tot een week voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. Mocht het inschrijvingsgeld niet voor de bijeenkomst binnen zijn, dan vragen we je een eenmalige machtiging in te vullen, deze wordt niet verwerkt als de betaling alsnog binnenkomt. De LBBO behoudt zich het recht de bijeenkomst te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen

 • 10 maart 2020
 • Leden
  € 30,00
  Niet-leden
  € 47,50
 • Dr. Nassau College locatie Penta - Assen
  Industrieweg 3
  9402 NP Assen