Beeldenproeverij

De afdeling Beeldbegeleiders van de LBBO  organiseert op 23 maart 2022 een fysieke bijeenkomst voor begeleiders in het onderwijs en beeldbegeleiders in het bijzonder.

 

Beeldenproeverij

Na een lange periode waarin we elkaar niet fysiek konden ontmoeten is er nu weer de gelegenheid om elkaar in levende lijve te ontmoeten.
Graag willen we jullie deze middag een aantal nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden waar je als (beeld)begeleider je voordeel kunt doen laten proeven.

Workshops

Bij inschrijving kun je een keuze maken uit twee van de vier aangeboden workshops. De workshops worden in beide rondes gegeven. Mocht de workshop van je keuze niet beschikbaar zijn, kijk dan nog even in de tweede ronde.

Een overzicht van workshops

Voorkennis: Er is geen specifieke voorkennis noodzakelijk

Studiebelasting: 2,5 uur

Covid-maatregelen: Voor deze bijeenkomst is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. We vragen de deelnemers aan de voorkant van de school naar binnen (aan de Dasseweide) te komen. Hier worden de gasten gecheckt op een corona toegangsbewijs. Neem ook je identificatiebewijs mee?! Wij vragen de deelnemers bij klachten welke kunnen wijzen op COVID-19,  thuis te blijven. Uiteraard treffen wij de nodige voorzieningen om te zorgen dat deze bijeenkomst veilig kan worden gehouden.

Filmopnames: Tijdens de middag worden foto- en filmopnames gemaakt, mocht je hier bezwaar tegen hebben, kun je dit via een mail naar kantoor@lbbo.nl aangeven. Dan houden wij hier rekening mee.

Programma

14.00 uurInloop met koffie en thee
14.15 uurStart programma
14.30 uurEerste workshopronde
15.15 uurKorte pauze
15.30 uurTweede workshopronde
16.15 uurAfsluiting

Routebeschrijving

Je kunt gratis gebruik maken van de parkeergelegenheid, maar omdat de school in een woonwijk staat, kun je alleen gebruik maken van de daarvoor bestemde parkeervakken.

De parkeerplaatsen bevinden zich in de volgende straten:

• Dasseweide
• Egelweide
• Otterweide
• Marmotweide
• Hemzeweide
• Herteweide

Plan je route 

Annuleringsvoorwaarden

Op de inschrijvingen zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Je kunt de aanmelding tot een week voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. Mocht het inschrijvingsgeld niet voor de bijeenkomst binnen zijn, dan vragen we je een eenmalige machtiging in te vullen, deze wordt niet verwerkt als de betaling alsnog binnenkomt. De LBBO behoudt zich het recht de bijeenkomst te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.

 • 23 maart 2022
 • Leden
  € 60,00
  Niet-leden
  € 75,00
 • SBO de Evenaar
  Dasseweide 1
  3437 WN Nieuwegein