Beurs Beter Begeleiden 2018

 

 

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Nieuwe technologieën maken steeds meer mogelijk, nieuwe inzichten en ontdekkingen zetten vertrouwde beelden en aannames op hun kop. Ook het onderwijs en de praktijk van de begeleider in de school verandert daardoor steeds vaker en sneller.

Is dat een probleem? Nee, hooguit ‘lastig’. Want het kost tijd om nieuwe inzichten te doorgronden nieuwe kennis tot je te nemen en nieuwe werkwijzen aan te leren. Alles is in beweging en alles verandert.

Dat leidt gelukkig ook weer tot nieuwe dynamiek en energie. Die energie boren we graag samen met je aan op 17 april 2018 tijdens de Beurs Beter Begeleiden. Op de beursvloer vindt u een staalkaart van de nieuwste materialen en methoden en kun je met vakgenoten in gesprek. Verschillende sprekers zetten tijdens de lezingen je brein in beweging, waaronder Jérôme Gijselaers (onderzoeker & docent onderwijswetenschappen bij het Welten-instituut), Drs. Jitske Kramer (corporate antropoloog) en Johan Goossens (cabaretier en docent). 

Dagvoorzitter: Kim Coppes
Zij is dagvoorzitter, debatleider, interviewer en trainer communicatie-en gesprekstechnieken. Al die functies gebruikt ze graag door elkaar, want improviseren ligt haar. Ook initieerde en geeft zij de training Leren Modereren, met de internationale versie Mastering Moderation tot professioneel dagvoorzitter/gespreksleider.

Sprekers*:

Jérôme Gijselaers
Is onderzoeker & docent onderwijswetenschappen bij het Welten-instituut, het onderzoekscentrum voor leren, doceren en technologie van de Open Universiteit. Hij doet o.a. onderzoek naar het effect van een actieve leefstijl op leergedrag.

Jitske Kramer
Is corporate antropollog en TedX –spreker. Ze is auteur van de boeken De Corporate Tribe, Wow! Wat een verschilDeep Democracy - de wijsheid van de minderheid en Normaal is anders. Zij reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en onderlinge relaties sterk te maken.

Johan Goossens
Is cabaretier, schrijver en docent Hij publiceerde twee columnbundels, onder andere over zijn werk op een ROC. Op basis van zijn ervaringen voor de klas, maakt Johan zijn derde programma: 'Leer mij de mensen kennen. Dat is door de VSCD-jury genomineerd voor de Neerlands Hoop-prijs.

Kom in actie en reserveer 17 april 2018 alvast in uw agenda!

We zijn nog in overleg met sprekers om aan het programma toe te voegen. Meer informatie en het complete programma volgen na de zomer. Houd de website in de gaten.

Aanmelden kan nu al. Tot 1 november 2017 ontvang je € 20,-- vroegboekkorting.

Prijs voor 1 november 2017
• Leden: € 129
• Niet-leden € 179


Prijs na 1 november 2017
• Leden: € 149
• Niet-leden € 199
 

klik op de onderstaande button om in te schrijven.


* onder voorbehoud