Beurs Beter Begeleiden voorgaande edities

Elke twee jaar organiseert de LBBO de Beurs Beter Begeleiden. Op deze pagina een impressie van de voorgaande edities.

BBB2018

Dit jaar verwelkomde we de bezoeker op een nieuwe locatie in Barneveld, waar ook de uitgebreide informatiemarkt met diverse standhouders een mooie plek had. De presentaties van Jitske Kramer, Jerôme Gijselaers, Johan Goossens en Ruud Veltenaar werden door de bezoekers goed gewaardeerd, waarbij de bijdrage van Jitske Kramer er in positieve zin bovenuit stak. De bevlogenheid waarmee ze haar verhaal over de principes van inclusie voor het voetlicht bracht, sprak heel veel mensen aan.

     

BBB2016

Dit jaar verwelkomde we meer dan 800 bezoekers die allen aandachting naar Pasi Sahlberg, Annemiek Mol Lous, Bram de Orobio de Castro luisterde. Marcel van Herpen en Peter Heerschop sloten de beurs af. De uitverkochte informatiemarkt bood ook weer veel informatie en werd hoog gewaardeerd door de bezoekers.

        

BBB2014

In 2014 vierde we het 10 jarig jubileum van de LBBO. Met alweer de 4e editie van de Beurs Beter Begeleiden.Dit jaar met een geheel vernieuwde opzet. Het aantal deelnemers was zo hoog, dat het gehele Beatrix theater incl. het balkon was gevuld.

           

Dat is ook niet verwonderlijk met sprekers als Micha de Winter, Ivo Mijland, George Smits en Magriet Sitskoorn

Onze redactie van de Beter Begeleiden heeft een samenvatting van de verschillende lezingen van deze dag gemaakt. 1 hiervan staat uitgebreid in onze extra Beter Begeleiden Magazine van september. Wil je de rest ook lezen, klik dan hier.

De bezoekers waardeerden onze beurs met een goed tot zeer goed.

BBB2012

Naast de presentatie in stands kunnen de deelnemers via workshops kennisnemen van nieuwe methoden, werkwijzen en materialen op het gebied van begeleiden.

In het programma waren plenaire lezingen van Micha de Winter en Peter Mol opgenomen. Ook werden gastlezingen georganiseerd, van Corinne van Helvoirt, Loek Mak-Peters en Jos van der Horst die ingingen op de inhoudelijke achtergronden van keuzes die in de praktijk worden gemaakt.

  

De deelnemers beoordeelde deze beurs met goed tot zeer goed.

BBB2010

Ook dit jaar weer in het NBC te Nieuwegein gehouden. Deelnemers konden zich inschrijven voor verschillende workshops en een vrije ronde waarin de informatiemarkt werd bezocht.

Uit de evaluatie van de deelnemers kwam een gemiddeld cijfer van een 8 voor deze beurs.

BBB2008

De IB- beurs zoals het toen nog werd genoemd werd gehouden in het NBC te Nieuwegein. Deelnemers konden zich inschrijven voor verschillende workshops en een vrije ronde waarin de informatiemarkt werd bezocht.