Regio Oost

Op deze pagina vindt u meer informatie over het bestuursleden en de intervisieleiders van regio Oost.

Het bestuur:

  • Anjo Lauret
  • Froukje van Eerde
  • Liset Kolste
  • Nelco Huisinga

Mijn naam is Anjo Lauret. Ik heb als leerkracht en intern begeleider gewerkt binnen het regulier onderwijs en werk sinds januari 2003 op een mytylschool. Eerst als leerkracht en nu als intern begeleider van de moeilijk lerenden stroom en de kleuters.  Op dit moment ben ik voorzitter van de regiogroep Oost. We hopen binnenkort ons bestuur met enthousiaste leden uit te breiden. Je bent van harte welkom op een van onze regiobijeenkomsten.

 

Mijn naam is Froukje van Eerde. Ik ben werkzaam als ib'er in de regio Achterhoek. Ik werk op 2 reguliere basisscholen. Lid zijn van de beroepsgroep is voor mij belangrijk omdat je informatie kunt delen, je kunt elkaar bevragen en je blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het onderwijs. Als beroepsgroep kun je je samen sterk maken met betrekking tot de ontwikkelingen binnen het Passend onderwijs. Door lid te zijn van en actief mee te werken binnen de LBBO kan ik alle informatie weer gebruiken op de werkvloer.

 

Mijn naam is Liset Kolste. Ik ben werkzaam als docent natuur- en scheikunde en mentor BBL techniek op het C.T Storkcollege te Hengelo. In 2010 ben ik afgestudeerd als master SEN (gedragsspecialist). Deelname aan het regiobestuur betekent voor mij kennis, ervaringen en passie delen. Ik hoop dat er meer mensen uit het voortgezet onderwijs betrokken raken bij het LBBO. 

 

Mijn naam is Nelco Huisinga. Met veel plezier werk ik 2 dagen als intern begeleider en elke vrijdagmorgen als juf van groep 3 in CBS De Akker te Gramsbergen. In 2010 heb ik mijn Master SEN SVIB behaald en ben ik SVIB coach en schoolopleider voor onze stichting CHRONO. Zo kan ik met ervaring en kennis anderen verder brengen. Ervaringen en kennis delen kan ook prima samen met de LBBO regiobestuurders en -leden en zo blijf ik zelf ook nog steeds verder ontwikkelen….! Ik hoop dat er velen onze bijeenkomsten gaan bezoeken!