Regio Zuid West

Op deze pagina vind je meer informatie over de bestuursleden en de intervisieleiders van regio Zuid-West.

Het bestuur:

  • Carla Broeks
  • Hilke van Oostende
  • Vacature
  • Vacature

 

Vele jaren heb ik, Carla Broeks, ervaring als IB'er en Beeldbegeleider in het basis- en speciaal onderwijs. De laatste jaren werk ik als ZZP'er. Scholen huren mij in voor leerkrachten en/ of kinderen die behoefte aan ondersteuning hebben. Mijn specialiteit is 'passend begeleiden met beeld'. Dit is een combinatie van Beeldbegeleiding, Marte Meo en de cirkeltechniek van de oplossingsgerichte gespreksvoering. Hiervoor heb ik diverse cursussen gevolgd. Mijn motto is: 'blijf slijpen, het houdt je scherp!' Ook nu nog blijf ik me slijpen middels mijn actieve deelname aan de Regiobijeenkomsten. Ik hoop dat vele leden zich blijven slijpen. Tot ziens op een van de bijeenkomsten van regio Zuidwest.

Ik ben Hilke van Oostende, intern begeleider en leerkracht op rkbs Octopus in Bergen op Zoom en sinds december 2014 lid van het regiobestuur zuid-west. Als net afgestudeerde Master SEN zit ik vol ambities, ideeën en nieuwe inzichten. Door deel te nemen aan het regiobestuur hoop ik mijn enthousiasme voor het opdoen van nieuwe kennis en het ontdekken van nieuwe kansen te kunnen delen met alle begeleiders in de regio. 

De intervisieleiders:

  • Greet Rijkers

Vacatures:

De regio Zuid-West heeft een tweetal vacatures voor bestuursleden. Heb je interesse om met een enthousiaste groep van vrijwilligers regioavonden te helpen organiseren, neem dan contact op met ons kantoor via kantoor@lbbo.nl