Ledenvoordeel en acties

LBBO Academie, korting voor leden

Onze leden krijgen korting op ons scholingsaanbod binnen de LBBO Academie.

Gratis competentiescan

Als lid kun je gratis de competentiescan gebruiken. Er zijn scans voor de intern begeleider, ambulant begeleider en gedragsspecialist beschikbaar. Geen lid? Dan betaal je 35 euro excl. BTW

Acties in Beter Begeleiden Magazine

Maart 2020

  • Verloting van vier exemplaren van het boek Mediaton op school: Aan de slag met 21e-eeuwse vaardigheden van Boom testonderwijs.
  • Verloting van vijf exemplaren van het boek De hut van Haasje van Uitgeverij SWP.

Januari 2020

  • Verloting van vier exemplaren van het boek  Zoek het even lekker zelf uit, uitdagende opdrachten om te leren plannen van Boom testonderwijs.

December 2019

  • Vijf euro korting op het boek Deep Learning van Onderwijs Maak Je Samen

Oktober 2019

  • Verloting van drie door Kees van Overveld gesigneerde exemparen van Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep van Uitgeverij Pica

September 2019

  • Verloting van drie exemplaren van Tussen je oren van Uitgeverij Prometheus
Overige acties

Speciale korting op congres Making Shift Happen op 25 november

De belangrijkste vraag van deze tijd is: hoe kunnen wij alle leerlingen zoveel mogelijk gelijke kansen bieden? Een uitdaging die verschillende invalshoeken kent als:  “The knowledge gap”, “The expectation gap” en “The equity gap”. Making Shift Happen 2020 zal vanuit het centrale thema Closing the Gap hierover actuele inzichten bieden, succesvolle aanpakken met u delen en oplossingen aanreiken.

Samen met 10 sprekers, uit binnen en buitenland, zoomen we in op deze thema’s: Wat zijn de kritische punten in ons huidige systeem en curriculum? Wat zijn de factoren die verschillen vergroten en verkleinen? Hoe kunnen we hoge verwachtingen voor alle leerlingen organiseren? En wat vraagt dit van het leiderschap, de school en de docent voor de klas?

Met deze jubileumeditie raken wij de kern van onze huidige samenleving. Het is aan u om de shift te maken!

Klik hier voor meer informatie over dit congres.

Als LBBO lid kun je met €100,- korting deelnemen aan dit congres.
Gebruik hiervoor de kortingscode: lbbokorting2020