Gezocht: enthousiaste vrijwilligers Commissie Kwaliteit

Wij zijn op zoek naar enthousiaste begeleiders die onze Commissie Kwaliteit willen versterken. Wij zoeken bij voorkeur een jonge-kindspecialist, een ambulant begeleider en een intern begeleider als kwaliteitscoördinator. Geïnteresseerden uit de andere beroepsgroepen zijn ook zeker welkom.

De Commissie Kwaliteit is een integrale commissie en werkt aan een vakbekwame en toekomstbestendige beroepsgroep. De Commissie Kwaliteit legt de focus op de kwaliteit, professionalisering en ontwikkeling van begeleiders in het onderwijs. Er is wederzijdse samenwerking en beïnvloeding met en door de afdelingsbesturen. De Commissie Kwaliteit streeft naar een brede samenstelling, waarbij alle beroepsgroepen van de LBBO vertegenwoordigd zijn.

Ben jij geïnteresseerd in onderwijskwaliteit en wil jij een bijdrage leveren aan de professionalisering & ontwikkeling van onze leden? Dan ben jij degene die de commissie kan versterken! Bekijk de gehele vacature hier.

Wil je graag een steentje bijdragen aan de LBBO, maar is dit niet de vacature voor jou? We zijn ook op zoek naar redactieleden en afdelingsbestuursleden. Bekijk al onze (vrijwilligers)vacatures hier.