Primeur op Beurs Beter Begeleiden

Dit concentratiescherm is een nieuwe variant op het welbekende en veelgebruikt concentratiescherm van Nyink. Echter is dit scherm geschikt voor driehoekstafels die steeds vaker in het onderwijs toegepast worden. Het concentratiescherm driehoekstafels brengt vele extra’s die het scherm multi-inzetbaar maken. 

Concentratiescherm

Een concentratiescherm is een product voor mensen die moeite hebben met concentreren, de concentratieproblemen komen vaak door prikkels in de omgeving. De concentratieschermen van Nyink verminderen zowel visuele prikkels als geluidsprikkels. Het geluiddempende materiaal in dit product is gemaakt van gerecyclede kleding en is licht van gewicht. De stoffering is verkrijgbaar in 6 kindvriendelijke kleuren. Het concentratiescherm is eenvoudig op te bergen en te bevestigen aan tafels door middel van een elastiekband.


Nieuw concentratiescherm op Beurs Beter Begeleiden

Er zijn meerdere soorten concentratieschermen en er is nu een nieuwe variant bijgekomen die optimaal is voor het maken van concentratiewerkplekken bij driehoekstafels. In het onderwijs wordt steeds vaker gebruik gemaakt van driehoekstafels omdat ze hiermee verschillende opstellingen kunnen creëren. Deze flexibiliteit is ideaal voor het werken in groepsverband waarbij het meubilair moet kunnen mee veranderen met de activiteiten die op dat moment in het lokaal plaatsvinden. Er zijn slechts 2 concentratieschermen nodig om 4 werkplekken te creëren en het scherm is ideaal bij een hoekwerkplek. Zo kun je met relatief weinig materiaal toch eenvoudig rustige werkplekken creëren.

Kom op 17 april naar de LBBO-beurs en ervaar zelf het gemak en de vele mogelijkheden van dit geluiddempende concentratiescherm.

Nyink is een van de meer dan 60 exposanten die tijdens de Beurs Beter Begeleiden aanwzig zijn.

Klik hier voor meer informatie over het programma van Beurs Beter Begeleiden

Klik hier voor meer informatie over de locatie

Klik hier voor meer informatie over de exposanten

Klik hier voor meer informatie over het scherm