Vacature: Intern Begeleider 0,6-0,8 FTE in Edam

De Nieuwe School in Edam heeft ons gevraagd de onderstaande vacature te plaatsen:

 

Ben jij een ervaren Intern Begeleider en wil je jouw expertise en energie inzetten voor een enthousiast en professioneel team? Dan ben je van harte welkom bij ons in Edam!

Voor onze Jenaplanschool, De Nieuwe School in Edam, zijn wij op zoek naar een ervaren Intern Begeleider voor 2 dagen, eventueel aangevuld met inzet in een stamgroep (0,6 – 0,8 FTE).

We zijn een lekker draaiend team, een betrokken bestuur van ouders en we leren onze kinderen positief samen te leven en zich breed te ontwikkelen tot actieve, zelfverantwoordelijke medeburgers.

 

We zoeken een collega die vanuit de jenaplanprincipes werkt en vanzelfsprekend ervaring heeft met de ontwikkeling, coördinatie en uitvoering van het zorg-, kwaliteits- en onderwijskundig beleid. Die werkt vanuit individuele handelingsplannen en het kind in zijn geheel bekijkt en vaardigheden heeft in het handelingsgericht werken en procesdiagnostiek. Die leerkrachten coacht, begeleidt en ondersteunt bij de begeleiding van kinderen met specifieke onderwijsbehoeften en mede verantwoordelijk is voor deskundigheidsbevordering. Iemand die een warm hart heeft voor kinderen, ouders en collega’s, een positieve instelling en onderzoekend is, de lat hoog durft te leggen en helder, daadkrachtig en transparant communiceert.

We bieden je een mooie baan in een pittoreske omgeving, waarin we open en respectvol met elkaar omgaan. Als team ontwikkelen we ons graag en we bieden mogelijkheden tot verdere scholing, zoals het volgen van een Jenaplanopleiding.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, stuur dan je mail met CV en motivatie voor 10 april 2023 naar bestuur.dns@denieuweschool.nl ter attentie van de sollicitatiecommissie / Mirjam Visser.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Brigitte Lang, directeur, 0299 371035 of 06-20029468.

Meer informatie over de school kun je vinden op de website https://denieuweschool.nl/