Vacature: Intern Begeleider 0,6-0,8 FTE in Edam gezocht

De Nieuwe school in Edam is op zoek naar een intern begeleider die bekend is met de jenaplanprincipes en ervaring heeft met het vormgeven van onderwijs vanuit deze principes?

De Nieuwe School, is een basisschool voor jenaplanonderwijs, die goed aangeschreven staat bij kinderen, ouders en inspectie. Typerend voor de school is de kleinschaligheid en het gemeenschapsgevoel dat zich uit in een hecht team en een bestuur van betrokken ouders. De school telt ongeveer 195 kinderen, verdeeld over 8 stamgroepen met 12 groepsleiders. Ze richten het onderwijs op het leren samenleven en op de brede ontwikkeling van kinderen.

Ze zoeken een ervaren intern begeleider voor 3 dagen eventueel aangevuld met inzet in een stamgroep (0,6 – 0,8 FTE) vanaf 1 augustus 2021

Voor meer informatie kun je op de website  terecht. En je kunt contact opnemen met Felix Meijer, directeur, 0299 371035 of 06 44 23 62 83

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, stuur dan je mail met CV en motivatie voor 16 mei naar bestuur.dns@denieuweschool.nl ter attentie van de sollicitatiecommissie / Jacqueline Can.