Vacature: Intern Begeleider onderbouw (0,2 fte) voor IKC Villa Vrolik in Hilversum

Stip Hilversum heeft ons gevraagd om onderstaande vacature te plaatsen:

 

Zoek jij een uitdagende parttime functie als IB-er? Kom dan ons team op IKC Villa Vrolik versterken!

Vanwege uitbereiding van het aantal IB-uren zijn wij op zoek naar;

Intern Begeleider onderbouw (0,2 fte) voor IKC Villa Vrolik in Hilversum

Ben jij een intern begeleider met affiniteit voor het jonge kind? Wil je werken op een groeiend IKC waar mooie ontwikkelingen gaande zijn? Ben jij een zelfstandige collega die graag samenwerkt? Dan pas je zeker bij ons team!

Onze school: IKC Villa Vrolik

In een open, licht en mooi gebouw in de wijk Anna’s Hoeve biedt IKC Villa Vrolik kinderen van 2 tot 13 jaar een totaalpakket aan Daltononderwijs, opvang én een peuterspeelzaal. Als team bundelen we onze krachten, kennis en expertise. Onderwijs en opvang, leren en ontwikkelen, lopen naadloos in elkaar over. Vanuit één aanpak, één pedagogische visie en onder één dak in de wijk Anna’s Hoeve. Een plezierige en veilige omgeving waar kinderen samen spelen én leren. De kinderen spelen en leren op eenzelfde plek, tussen 7.30 – 18.30 uur, kennen de teamleden goed en zien dagelijks dezelfde gezichten. Dat is vertrouwd en herkenbaar. Het IKC is gehuisvest in een prachtig gebouw dichtbij natuur en sportvelden, waarbij het samen spelen en leren als vanzelfsprekend vorm krijgt.

Voor meer informatie over de school kijk op www.ikcvillavrolik.nl of neem een kijkje op onze Facebookpagina.

Ons team is professioneel en werkt graag met elkaar samen. Er hangt een fijne sfeer. We hebben oog voor elkaar en geven elkaar de ruimte. Je werkt samen met de huidige intern begeleider die zich richt op de groepen 3 t/m 8. Zij werkt 3 dagen.

Dit vragen we van je

Als intern begeleider zet jij graag je kennis en ervaring in om het enthousiaste en gemotiveerde onderbouwteam van IKC Villa Vrolik te begeleiden. Je hecht veel waarde aan een vriendelijk en veilig leerklimaat. Met de andere teamleden werk je handelingsgericht samen aan schoolsucces voor alle leerlingen.

Je hebt een begeleidende en coördinerende rol bij het uitvoeren van de zorgcyclus en je bent verantwoordelijk voor het organiseren van ondersteuningstrajecten binnen de school. Je zorgt voor het structureren en bijhouden van leerlingendossiers. Het afleggen van klassenbezoeken, voeren van gesprekken met ouders en externen en het coachen van collega’s behoren ook tot je takenpakket.
Je werkt intensief samen met de schoolleiding en zet je kennis en ervaring in om de leerlingen én het enthousiaste en gedreven team optimaal te begeleiden. Je maakt deel uit van het IB-netwerk Stip Hilversum, wat je de mogelijkheid biedt tot sparren en kennisontwikkeling.

De ideale kandidaat

 • is in het bezit van een afgeronde pabo-opleiding en bij voorkeur de Master EN opleiding, óf je bent bereid deze te gaan volgen;
 • heeft ervaring als intern begeleider of als leerkracht met een coördinerende functie;
 • is in staat om vanuit een helikopterview te kijken naar het schoolaanbod, de aanpak en de resultaten en kan op basis hiervan onderwijsinhoudelijke keuzes adviseren;
 • heeft ervaring met handelingsgericht en opbrengstgericht werken;
 • is flexibel, oplossingsgericht, creatief, heeft een open houding en kan goed zelfstandig werken;
 • beschikt over sterke communicatieve en coachende vaardigheden;
 • draagt bij aan een goede teamsfeer en teamontwikkeling.

Wij bieden jou

 • Een salaris conform de CAO PO, schaal L11 (€2.820,- – €4.534,-);
 • Een arbeidsovereenkomst voor 8 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Goede begeleiding gedurende het inwerktraject door de intern begeleider en de directeur.
 • Ondersteuning en kennisdeling door deel te nemen aan het Stip netwerk van intern begeleiders;
 • Een gemotiveerd, professioneel team dat oog heeft voor elkaar;
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk en ondersteunen je daarbij;
 • Korting op de kosten van je sportabonnement via bedrijfsfitnessonline, een fiets- of pc-privéregeling en een fiscale regeling voor woon-werkverkeer;
 • Collectiviteitskorting op diverse verzekeringen.

Informatie en sollicitatie

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Esther Vonk (intern begeleider IKC Villa Vrolik), te bereiken via 035-6426020 of evonk@villavrolik.nl.
Wil je meer weten over de school? Neem dan contact op met Marije Stam, directeur Villa Vrolik, via 06-42144894 of directie@villavrolik.nl

Je kan solliciteren door een mail met je motivatiebrief en CV te sturen naar: vacature@stiphilversum.nl. Reageren kan tot uiterlijk 19 december 2021.

Vragen over de sollicitatieprocedure kan je ook mailen naar vacature@stiphilversum.nl.