Vacature: Lid commissie Kwaliteit

De LBBO is op zoek naar een nieuw lid van de commissie Kwaliteit. Deze commissie richt zich op de professionalisering van het vak van begeleiders (intern begeleiders, ambulant begeleiders, gedragsspecialisten, jonge-kindspecialisten, specialisten begaafdheid en beeldbegeleiders). Het doel van de commissie is de kwaliteit van het werk van begeleiders in het onderwijs (verder) te verhogen. Hiertoe zijn onder meer de beroepsstandaarden voor de intern begeleider, de gedragsspecialist, de jonge-kindspecialist en de beeldbegeleider uitgebracht. Ook zijn er bijbehorende competentiescans voor de intern begeleider, de gedragsspecialist en de ambulant begeleider ontwikkeld.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze vrijwilligersfunctie? Bekijk dan de volledige functieomschrijving of mail naar naar Anny Peek, voorzitter van de commissie Kwaliteit: a.peek@lbbo.nl. Vermeld in de onderwerpregel: Vragen over vacature commissielid Kwaliteit.

Solliciteren

Gelijk solliciteren?  Dat kan ook. Mail je CV en een korte motivatie naar kantoor@lbbo.nl. Vermeld in de onderwerpregel: Sollicitatie commissielid Kwaliteit.

Nota bene: om lid te zijn van een van de commissies van de LBBO dien je lid te zijn van de LBBO.

Graag zien wij je sollicitatie tegemoet.