11 december 2019 (Bilthoven) AVG, goed geregeld? Privacy check voor Zelfstandig Begeleiders in het OnderwijsDe LBBO organiseert op woensdag 11 december 2019 een bijeenkomst voor ZZP’ers in het onderwijs ofwel ZBO-ers, Zelfstandig Begeleiders in het Onderwijs.

Het thema van deze avond is 
 

AVG, goed geregeld?

Privacy check voor Zelfstandig Begeleiders in het Onderwijs


Korte inhoud van de lezing
Ben jij al AVG-proof? Twijfel je of je alles goed geregeld hebt? In deze interactieve bijeenkomst gaan we aan de slag met ons privacybeleid. 

Bewustwording is de eerste stap om privacyzaken op orde te krijgen. Wat betekent privacy voor je dagelijkse werkzaamheden en wat te doen bij een datalek.

Kor de Boer komt het vertellen en geeft antwoord op al je vragen over de AVG, persoonsgegevens, verwerkersovereenkomsten en privacyreglement.

Opbrengst aan het eind van de avond
Gerichte informatie, tips en de mogelijkheid je eigen privacyreglement te laten checken of verbeteren. Een interactieve bijeenkomst.

Voorkennis
Deze bijeenkomst is voor Zelfstandigen in het Onderwijs. Voorkennis is niet vereist.

ZZP-Nederland is partner van Privacy Zeker en biedt voor haar leden een AVG-startpakket, interessant om voor de bijeenkomst eens te bekijken.

Achtergrond van de spreker
Kor de Boer, commercieel directeur bij legaltech organisatie Privacy Zeker, heeft een interessante kijk op privacy en gegevensbescherming die hij graag met ons deelt. Aan de hand van interessante voorbeelden zal Kor de Boer op onderhoudende wijze vertellen wat de wetgeving inhoudt.

Privacy Zeker helpt ondernemers met tools, documenten en begeleiding zodat zij kunnen voldoen aan de privacywetgeving.  

In het kort
Datum: 11 december 2019
Waar:  Kantoor LBBO
Adres: Leyenseweg 113 A5, 3721 BC Bilthoven


Kosten: € 17,50 voor leden en € 35,-- voor niet leden

LET OP! Er is maximaal plek voor 20 deelnemers. Schrijf je dus snel in.  

Avondprogramma
19.00 uur          Inloop met koffie en thee
19.15 uur          Lezing
21.30 uur          Afsluiting 

 

Annuleringsvoorwaarden
Op de inschrijvingen zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Je kunt de aanmelding tot een week voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. Mocht het inschrijvingsgeld niet voor de bijeenkomst binnen zijn, dan vragen we je een eenmalige machtiging in te vullen, deze wordt niet verwerkt als de betaling alsnog binnenkomt. De LBBO behoudt zich het recht de bijeenkomst te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.