18 maart 2020 (Hengelo) Differentiëren; what else!De regiogroep Oost organiseert op 18 maart 2020 een bijeenkomst organiseren voor begeleiders en leerkrachten in het onderwijs.

Het thema van deze avond is:

Differentiëren; what else!  

                                                                 

De spreker is Gerrit Beunk

Korte inhoud van de lezing
Gerrit neemt je mee op weg om te differentiëren in het vo. Kansen en belemmeringen, maar vooral iets dat gewoon bij je les past en dat je mee kunt nemen zonder dat je extra veel tijd en energie moet investeren in jouw vak.

Opbrengst aan het eind van de avond
6 vormen om te differentiëren. 5 vormen kort en één vorm uitgebreid.

Achtergrond van de spreker
G.J. Beunk MA is docent en studieleider van het pedagogisch-didactisch programma van een lerarenopleidingen voortgezet onderwijs. Hij ontwierp en verzorgt de minor zorg en leerlingbegeleiding voor de vierdejaars studenten. Daarnaast heeft hij 35 jaar ervaring in basis- en voortgezet onderwijs. Zorgleerlingen staan centraal in zijn lessen. Hij verzorgt workshops op het gebied van Passend Onderwijs en heeft onderzoek gedaan voor de universiteit van Greenwich naar Passend Onderwijs in de lerarenopleiding.

In het kort
Datum: 18 maart 2020
Waar: C.T. Stork College
Adres: Fre Cohenstraat 10
Postcode en plaats: 7551 PS Hengelo

Kosten: € 17,50  voor leden en € 35,-  voor niet leden

Avondprogramma
19.15 uur          Inloop met koffie en thee
19.30 uur          Lezing
20.30 uur          Pauze met koffie en thee
20.45 uur          Tweede deel lezing 
21.30 uur          Afsluiting 

Studiebelasting: 2 uur 

Annuleringsvoorwaarden
Op de inschrijvingen zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Je kunt de aanmelding tot een week voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. Mocht het inschrijvingsgeld niet voor de bijeenkomst binnen zijn, dan vragen we je een eenmalige machtiging in te vullen, deze wordt niet verwerkt als de betaling alsnog binnenkomt. De LBBO behoudt zich het recht de bijeenkomst te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.