26 september: Bijscholing: Beeldbegeleiden met NOTIVIDDe Landelijke beroepsgroep voor Beeldbegeleiders organiseert op donderdag 26 september een bijscholingsavond voor Beeldbegeleiders.

Het thema van deze avond is

Beeldbegeleiden met NOTIVID

Een eigen internetruimte voor jouw film beelden met ruimte voor opmerkingen, opslaan en ook nog AVG-proof

 

De spreker is: Nettie Kramer

Korte inhoud van de bijeenkomst:
De avond heeft een informatief en praktisch deel.

Na een kort voorstel rondje ontvang je informatie over het werk als zelfstandig beeldbegeleider met gebruikmaking van NOTIVID en een presentatie over de mogelijkheden van NOTIVID bij het filmen van docenten.

  • Hoe werkt het?
  • wat kun je ermee?
  • hoe kun je het inzetten?
  • wat is het voordeel?

Na de inleiding gaan we met behulp van NOTIVID praktisch aan de slag door het uploaden van beelden, het maken van notities en delen van feedback met elkaar.

Opbrengst aan het eind van de middag
Na de bijeenkomst weet je hoe NOTIVID werkt, ken je de voordelen, heb je ermee geoefend. Je hebt meer kennis over een handig en AVG-proof hulpmiddel bij je werk als beeldbegeleider.

Achtergrond van de spreker
Nettie Kramer woont in Noord-Drenthe, is docent Nederlands in het vo geweest en nu al jarenlang werkzaam in haar eigen praktijk SCHOLARE als zelfstandig beeldbegeleider en trainer in het onderwijs. Nettie is redactielid van Beter Begeleiden, het magazine van de LBBO.  Nettie heeft voor Beter Begeleiden een artikel geschreven over het werken met NOTIVID. Wil je het artikel lezen, klik dan hier

In het kort:
Datum: 26 september 2019
Waar:  SBO de Evenaar
Adres: Dasseweide 1, 3437 WN Nieuwegein
Kosten: € 30,00 voor leden en € 47,50 voor niet leden

LET OP! Er is maximaal plek voor 20 deelnemers. Schrijf je dus snel in.  

Programma
19:15 uur  inloop met koffie en thee
19:30 uur  Start bijeenkomst
20:30 uur  Pauze
20:45 uur  Vervolg bijeenkomst
21:30 uur  Afsluiting

Studiebelasting: 2 uur 

Annuleringsvoorwaarden
Op de inschrijvingen zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Je kunt de aanmelding tot een week voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. Mocht het inschrijvingsgeld niet voor de bijeenkomst binnen zijn, dan vragen we je een eenmalige machtiging in te vullen, deze wordt niet verwerkt als de betaling alsnog binnenkomt. De LBBO behoudt zich het recht de bijeenkomst te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen