29 oktober 2019 (Hengelo) Van Werkdruk naar Werkgeluk

Inschrijven

Inschrijven via dit systeem is niet meer mogelijk, de inschrijfdatum is verstreken. Neem contact op met kantoor voor meer informatieDe regiogroep Oost organiseert op 29 oktober 2019 een bijeenkomst voor begeleiders en leerkrachten in het onderwijs.

Het thema van deze avond is:

 “Van Werkdruk naar Werkgeluk”

 

De spreker is Alex Slavenburg

Er is volop druk in het onderwijs en daar worden de meeste mensen niet gelukkig van. Tijdens de workshop ‘van Werkdruk naar Werkgeluk’ leer je wat Werkgeluk is, waarom het belangrijk is, wat je er zelf mee kunt en wat het oplevert. We staan stil bij het verschijnsel Werkdruk, waar komt dit door en wat kun je eraan doen?

Tijdens de workshop krijg je een beeld hoe je kunt omgaan met werkdruk en hoe je zelf en met je collega’s duurzaam (nog) meer geluk in het werk kunt (laten) ervaren.

De workshop bestaat uit een mix van wetenschappelijk onderbouwde informatie over gelukkig werken en succesvolle voorbeelden over gelukkig werken.

De volgende vragen komen aan bod:
- Wat zijn voor jou energievreters en energiegevers?
- Wat kun je zelf doen?
- Wat is Werkgeluk voor jou?

Na afloop van de workshop ontvangen je het e-book “De 12 dingen die je moet weten over gelukkig werken” (als pdf).

Voorkennis: er is geen voorkennis vereist.

Achtergrond van de spreker
Alex Slavenburg is partner van het HappinessBureau en heeft meer dan 28 jaar (internationale) ervaring op het gebied van verandermanagement, HR en leiderschap. Met energie en passie brengt hij beweging rond werkgeluk in organisaties.
Het HappinessBureau (www.happinessbureau.nl) heeft als missie gelukkig werken de norm te maken in organisaties.

In het kort
Datum: 29 oktober 2019
Waar: C.T. Stork College
Adres: Fre Cohenstraat 10
Postcode en plaats: 7551 PS Hengelo

Kosten: € 17,50  voor leden en € 35,-  voor niet leden

Avondprogramma
19.15 uur Inloop met koffie en thee
19.30 uur Eerste deel workshop
20.30 uur Pauze met koffie en thee
20.45 uur Tweede deel workshop & het beantwoorden van vragen
21.30 uur Afsluiting 

Studiebelasting: 2 uur 

Annuleringsvoorwaarden
Op de inschrijvingen zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Je kunt de aanmelding tot een week voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. Mocht het inschrijvingsgeld niet voor de bijeenkomst binnen zijn, dan vragen we je een eenmalige machtiging in te vullen, deze wordt niet verwerkt als de betaling alsnog binnenkomt. De LBBO behoudt zich het recht de bijeenkomst te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.

 

Inschrijven

Inschrijven via dit systeem is niet meer mogelijk, de inschrijfdatum is verstreken. Neem contact op met kantoor voor meer informatie