7 maart 2018 (Goes) Groepsplanloos werken (VOL)

Inschrijven

Inschrijven is op dit moment niet meer mogelijk, mocht u willen deelnemen, neem dan contact op met kantoor (kantoor@lbbo.nl)De regiogroep Zuid-West organiseert op 7 maart 2018 een bijeenkomst voor leerkrachten en begeleiders in het onderwijs.

Het thema van deze avond is:

Groepsplanloos werken


De spreker is Wijnand Gijzen

Korte inhoud van de lezing
Groepsplannen zijn op veel scholen een bron van frustratie. Het maken van groepsplannen is voor veel leraren tijdrovend en het nut wordt vaak niet gezien. Daarom vragen veel leerkrachten zich ook af: voor wie doe ik dit eigenlijk, is het maken van groepsplannen verplicht en … kan het ook anders? Het antwoord op de laatste vraag is simpel: ja, het kan ook anders. Deze netwerkbijeenkomst heeft tot doel om informatie uit te wisselen over de stappen die jij binnen je school zet (of hebt gezet) om het groepsplan overboord te zetten, zonder daarbij de onderliggende doelen te negeren.

Opbrengst aan het eind van de avond
Je hebt praktische oplossingen voor je werkproblemen met invoering van groepsplanloos werken. Je doorziet de denk- en werkwijze van op een dieper niveau. 

Hoe is de bijeenkomst opgebouwd
Deze bijeenkomst is er op gericht dat je van en met elkaar leert. Welke stappen zet jij binnen jouw school (of heb je al gezet) om het groepsplan overboord te zetten?

Wijnand Gijzen gaat er vanuit dat je de publicatie over groepsplanloos werken hebt gelezen (klik hier voor de publicatie) en deze avond gericht met jouw vragen en/ of problemen aan de slag kunt gaan.
Een inventarisatie van jouw problematiek/vragen is bij deze verdiepende bijeenkomst zeker gewenst.

Achtergrond van de spreker
Wijnand Gijzen is zelfstandig onderwijsadviseur en houdt zich voornamelijk bezig met het vormgeven van opbrengstgericht en passend onderwijs in alle typen onderwijs. Groepsplanloos werken is voor hem een ‘administratief bijproduct’.

In het kort
Datum: 7 maart 2018
Waar: SBO de Tweern  
Adres: Evertsenstraat 100
Postcode en plaats: 4461 XS Goes

Kosten: € 17,50 voor leden en € 35, - voor niet leden

LET OP! Er is maximaal plek voor 20 deelnemers. Schrijf je dus snel in.  

Avondprogramma
19.15 uur Inloop met koffie en thee
19.30 uur Start lezing
20.30 uur Pauze met koffie en thee
20.45 uur Vervolg van de lezing
21.30 uur Afsluiting 

Annuleringsvoorwaarden
Op de inschrijvingen zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Je kunt de aanmelding tot een week voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. Mocht het inschrijvingsgeld niet voor de bijeenkomst binnen zijn, dan vragen we je een eenmalige machtiging in te vullen, deze wordt niet verwerkt als de betaling alsnog binnenkomt. De LBBO behoudt zich het recht de bijeenkomst te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.

Inschrijven

Inschrijven is op dit moment niet meer mogelijk, mocht u willen deelnemen, neem dan contact op met kantoor (kantoor@lbbo.nl)