Webinar Beeld en Didactisch coachen

Spreker Lilian Snijders

Inhoud

Hoe kun je nog optimaler gebruik maken van de kwaliteiten van de leraar voor de klas? Wat kan beeldcoachen jou brengen? Wat is didactisch coachen? Hoe verhouden deze zich tot elkaar? Waarom is didactisch coachen een mooie toevoeging aan jouw handelen in de klas, zeker voor HB leerlingen? Tijdens deze webinar duikt Lilian Snijders in het onderwerp Beeld en Didactisch coachen ter ondersteuning van de leraar bij de aanpak van leerlingen met Hoogbegaafdheid in de klas.

Opbrengst

Aan het einde van deze bijeenkomst hebben de deelnemers:

 • Een helder beeld van wat beeld- en didactisch coachen is
 • Inspiratie voor hoe je in deze thema’s meer kennis en ervaring op kan doen
 • Een beeld wat een beeldcoach traject in de klas kan opleveren

Voor wie?

Alle begeleiders zijn welkom, maar deze webinar is met name interessant voor specialisten begaafdheid en beeldbegeleiders.

Programma

Deze webinar vindt dinsdag 12 november plaats.

19.30 uurStart inspiratiesessie
20.15 uurPraktijkvoorbeelden
20:30 uurRuimte voor vragen en verdieping
21:00 uurAfronding

Benodigde voorkennis

Er is voor deze bijeenkomst geen voorkennis nodig. De webinar richt zich op leerlingen met begaafdheid. Voorkennis hierover is echter niet vereist.

Over de spreker

Als leerkracht, intern begeleider, docent, ambulant begeleider (CL4), opleider beeld- en didactisch coachen en als ECHA-specialist, heeft Lilian Snijders de afgelopen 35 jaar veel ervaring opgedaan in begeleidingstrajecten in alle lagen van het onderwijs. Ze houdt van de onderwijspraktijk en wil haar kennis en expertises graag delen en hoopt daar anderen mee te inspireren. De laatste jaren doet ze dat vanuit haar eigen bedrijf, Piecke, dat geeft haar de ruimte en flexibiliteit in te springen daar waar men behoefte heeft aan begeleiding.

Annuleringsvoorwaarden

Op de inschrijvingen zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Je kunt de aanmelding tot een week voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is het volledige inschrijfbedrag verschuldigd.  De LBBO behoudt zich het recht de bijeenkomst te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.

 • 12 november 2024
 • Leden
  € 47,50
  Niet-leden
  € 67,50
 • Online bijeenkomst