Vakblad Beter Begeleiden

Beter Begeleiden is het vakblad voor begeleiders in het onderwijs. Met het magazine blijf je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in jouw vak en het onderwijs. Beter Begeleiden informeert je over resultaten uit (onderwijs)onderzoek, beschrijft good practices en bevat interviews, tools en recensies.

Wil jij dit blad ook lezen? Word lid van de LBBO.

Beter Begeleiden is bedoeld voor intern begeleiders als kwaliteitscoördinatoren, ambulant begeleiders, gedragsspecialisten, jonge-kindspecialisten, beeldbegeleiders en specialisten begaafdheid die werken in het basis- en voortgezet onderwijs, het speciaal basisonderwijs en het speciaal onderwijs. Het magazine verschijnt vijf keer per jaar. Alle leden van de LBBO krijgen het toegestuurd.

Lezersacties

Hier vind je de winnaars van de lezersacties van de afgelopen drie edities van Beter Begeleiden.

Mei 2024

  • Namens uitgeverij Phronese mochten wij vijf exemplaren verloten van het boek Regie in de klas. We feliciteren Aafke Hupkes, Barbara Niem, Mirjam Bot, Marion van der Vorst en Paul le Voir.
  • Namens uitgeverij Boom Management mochten wij twee exemplaren verloten van het boek In de leerstand. We feliciteren Rianne Leijdens en Nella Kootstra. Veel leesplezier!

Maart 2024

  • Namens uitgeverij Pica mochten wij twee exemplaren verloten van het boek Scholen op scherp. We feliciteren Agnes Zandstra en Rommy Kempenaar.
  • Namens uitgeverij Instondo mochten wij drie exemplaren verloten van het boek Van individueel naar inclusief onderwijs. We feliciteren Pascal de Regt, Tamara Frenzen en Lemien Hekman.

Januari 2024

  • Namens uitgeverij Boom Management mochten wij vijf exemplaren verloten van het boek Stevig (leren) staan. We feliciteren Tessa Boonk, Judith Noordeloos, Ineke Dammers, Franca Cooijmans en Antonie Rozema. Veel leesplezier!
  • Namens SWP mochten wij drie exemplaren verloten van het boek Einstein en de kunst van het zeilen. We feliciteren E.M. Ammeraal-de Vogel, Sandra Tweebeeke en Jenet Hofstede en wensen hun veel leesplezier!
  • Ook namens SWP mochten wij twee exemplaren van het boek De kracht van spel verloten. We feliciteren Karen Biesterveld en Wendy Dieterman. Veel leesplezier!
Artikel schrijven

Heb jij een artikelidee? Of wil je voor ons een artikel of recensie schrijven? Graag komen we met je in contact. Mail naar kantoor@lbbo.nl en/of hoofdredacteur@lbbo.nl.

Schrijf je voor ons een artikel? Lees dan onze richtlijnen voor auteurs, dan ben je op de hoogte van de eisen die wij aan artikelen stellen.

Adverteren

Beter Begeleiden heeft een oplage van 4000 exemplaren. Wil je adverteren? Dat kan. Neem contact op met Elma Media B.V via e-mail j.meijer@elma.nl en cc kantoor@lbbo.nl.