Vakblad Beter Begeleiden

Beter Begeleiden is het vakblad voor begeleiders in het onderwijs. Met het magazine blijf je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in jouw vak en het onderwijs. Beter Begeleiden informeert je over resultaten uit (onderwijs)onderzoek, beschrijft good practices en bevat interviews, tools en recensies.

Wil jij dit blad ook lezen? Word lid van de LBBO.

Beter Begeleiden is bedoeld voor intern begeleiders, ambulant begeleiders, gedragsspecialisten, jonge-kindspecialisten, beeldbegeleiders en specialisten begaafdheid die werken in het basis- en voortgezet onderwijs, het speciaal basisonderwijs en het speciaal onderwijs. Het magazine verschijnt vijf keer per jaar. Alle leden van de LBBO krijgen het toegestuurd.

Artikel(idee)

Heb jij een artikelidee? Of wil je voor ons een artikel of recensie schrijven? Graag komen we met je in contact. Mail naar kantoor@lbbo.nl en/of hoofdredacteur@lbbo.nl.

Schrijf je voor ons een artikel? Lees dan onze richtlijnen voor auteurs, dan ben je op de hoogte van de eisen die wij aan artikelen stellen.

 

Adverteren bij de LBBO

Beter Begeleiden heeft een oplage van 5000 exemplaren. Wil je adverteren? Dat kan. Neem contact op met Elma Media B.V via e-mail j.meijer@elma.nl en cc kantoor@lbbo.nl.