Aan tafel met: Robert Vermeieren en Noelle Pameijer

In deze eerste editie van ‘Aan tafel met…’ geeft RINO amsterdam een vervolg aan de discussies die afgelopen zomer aangewakkerd werden na een uitzending van Zomergasten. Hierin gaf Robert Vermeiren zijn visie op classificerende diagnostiek (‘labelen’) en kwetsbaarheid als kracht. Onze hoofdgasten Noëlle Pameijer en Robert Vermeiren gaan met elkaar, met andere professionals én met jongeren in gesprek over dit thema.

Aan tafel zoeken we naar antwoorden op vragen als ‘Wat maakt dat classificerende diagnostiek met zoveel emoties gepaard gaat bij kinderen, jongeren, ouders en professionals?’, ‘Wat betekent ‘kwetsbaarheid als kracht’ voor de manier waarop we diagnostiek doen bij kinderen en jongeren?’ en ‘Welke ervaringen zijn er met ‘verhalende diagnostiek’ en ‘handelingsgerichte diagnostiek’ en op welke manier kan dit ingezet worden in de jeugdGGZ, de jeugdhulp en het onderwijs?’

Wij verbinden psychiaters, psychologen en (ortho)pedagogen in verschillende werkkringen (GGZ, jeugdhulp, onderwijs), zodat ze elkaar kunnen versterken in de diagnostiek bij jongeren. Na deze avond ben je op de hoogte van de nieuwste inzichten en ga je vol inspiratie terug naar je collega’s.

In ‘Aan tafel met…’ geniet je als deelnemer van een driegangendiner met een knipoog. Je wordt verrast met gerechten en informatie over de eetgewoonten van de jeugd anno 2021. Tijdens het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht komen de sprekers aan bod en is er interactie met de aanwezigen. Je kan dit speciale evenement op 15 februari 2022 live bijwonen in Felix Meritis in Amsterdam of online deelnemen: gewoon vanuit huis, met het bord op schoot. Wij dagen al onze deelnemers uit om mee te eten, te luisteren en hun eigen bijdrage te leveren.

Doelgroep:
Kinder- en jeugdpsychiaters, Klinisch (neuro-)psychologen, GZ-psychologen, Kinder- en Jeugdpsychologen NIP, orthopedagogen generalist, masterpsychologen en orthopedagogen werkzaam in de GGZ, jeugdhulp en onderwijs.

Tarieven
Fysieke deelname (inc. 3 gangen diner)*: €159,-
Digitale deelname: €99,-

*Indien fysieke deelname op 15 februari 2022 niet mogelijk is door de op dat moment geldende corona richtlijnen, bieden wij bevestigde fysieke deelnemers online deelname aan tegen een extra gereduceerd tarief. Dit als kleine blijk van onze dank en excuus voor het ongemak. Bevestigde fysieke deelnemers die in deze speciale situatie liever niet online deel willen nemen bieden wij een volledige restitutie aan.

Accreditatie:
FGzPT: 3 punten
Accreditatiebureau NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog (K&J) / NVO Orthopedagoog-Generalist (OG): In aanvraag
NVvP: In aanvraag

Aanmelden via: https://zonderzorg.registraid.com/aantafelmet/aanmeldformulier