Dag van Dyslexie

Zaterdag 5 oktober organiseren de HOI foundation, verborgen schatten en het Dyselxiefont de 2de editie van de dag van dyslexie in Amsterdam. De dag over de kansen van dyslexie! 

DYSLEXIE KENT, NAAST DE UITDAGINGEN, OOK EEN ANDERE KANT DIE JUIST KANSEN BIEDT.

Want iedereen is ergens niet goed in en ergens anders juist goed in. Zo ook bij dyslexie. Tijd om daar op in te zoomen tijdens de Dag van Dyslexie. Samen met nationale en internationale sprekers, zoals Emilio Guzman, Mark Mieras, Rod Nicolson en Dean Bragonier, verschillende workshops, het discussie panel en de papa & mama-desk zullen we jullie meenemen in deze positieve visie.

TWEE PROGRAMMA’S

Om er voor te zorgen dat er voor iedereen wat te doen is en iedereen kan komen, hebben we niet één maar twee programma’s!

Het DAG programma (10 – 17 uur) vol met informatieve en inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland, break-out sessies voor iedereen die met dyslectici werkt, ouder of zelf dyslectisch is. 

Het DOE programma (11-16 uur doorlopend). Mocht je niet de hele dag kunnen komen of wil je samen met je kind komen, geen zorgen. De hele dag zijn er workshops voor ouder en/of kind, informatie over leuke nieuwe producten en zijn er veel ervaringsdeskundigen en dyslecten aanwezig voor tips en het delen van ervaringen.

Meer informatie is te vinden op www.dagvandyslexie.nl