De krachtleraar: motor achter passend onderwijs

Stel je voor: het schoolontwikkelingsplan en het ondersteuningsplan als goed geoliede machine. Wie in de school is dan de motor?
CNV Onderwijs introduceert het concept KRACHTleraar. Ben jij dit als zorgcoördinator, intern begeleider of leidinggevende?

Datum:       24 maart 2014
Tijd:            16.30 – 20.00 uur (met een eenvoudige maaltijd)
Locatie:       Kantoor CNV Onderwijs, Tiberdreef 4, Utrecht
Kosten:       Gratis voor leden en niet leden

Workshops

Sandra Koot en Mini Schouten geven op 24 maart in de Week van Passend Onderwijs een tweetal workshops. In de workshops krijg je praktische tools om je collega’s in beweging te krijgen.

Centrale vragen zijn:

Verandert mijn rol als IB-er/ zorgcoördinator richting passend onderwijs? Ben ik het trekpaard of de motor? Hoe krijg ik mijn collega’s in beweging?
Hoe kan de leidinggevende het team voorbereiden op passend onderwijs? Hoe wordt het ondersteuningsplan een levend document?

Download hier het programma .

Klik hier voor het aanmeldformulier .

NB: De conferentie vindt plaats in het kantoor van CNV Onderwijs, Tiberdreef 4 te Utrecht. Dit is direct naast het treinstation Utrecht Overvecht. In verband met de Nuclear Security Summit in Den Haag is de snelweg Den Haag-Amsterdam afgesloten. Kom je vanuit die richting dan adviseren wij om met de trein te komen. De tijden van de conferentie zijn zo gepland dat je voor en na de drukte kunt reizen. Kijk voor meer informatie op https://www.nss2014.com/nl.