Het Nationale Kleutercongres 2023

Op 5 april 2023 wordt het eerste Nationale Kleutercongres georganiseerd en is bedoeld voor en door collega’s die kennis en kunde hebben op het gebied van het jonge kind. Het thema van deze dag zal zijn: Terug naar de basis. Kom op 5 april 2023 naar Utrecht en laat je inspireren over de speel- en leerontwikkeling van kleuters.

Met de kleuter wordt een ontwikkelingsfase aangeduid tussen die van peuter en schoolkind in. De meeste kinderen zijn dan ongeveer 4 tot 6 jaar oud. Maar lang niet alle. Deze scheiding is lastig te plaatsen en we zien dan ook vaak genoeg kleuters in de kinderopvang en kleuters in groep 3.

Met die reden is Het Nationale Kleutercongres er voor iedereen die werkt met jonge kinderen. Dus werk jij op als leidster op een kinderdagverblijf of als pedagogisch coach, ben je leerkracht van een kleutergroep of onderbouwcoördinator, werk je als IB’er of als coach met jonge kinderen? Het programma kenmerkt zich door veel afwisseling, krachtige inzichten, praktische tips en ruimte voor het gesprek. Om jouw rugzak zo goed mogelijk te vullen is een programma samengesteld waarbij er ruimte is voor eigen inbreng.

Meld je aan voor het Nationale Kleutercongres, dan kun jij binnenkort meteen aan de slag met wat je op de dag zelf ervaren hebt! Meer informatie is te vinden op de website.