Inservice Autisme… wat een sensatie!

Dr Wendy Lawson uit Australië is een van de keynotesprekers op de 19e editie van de Inservice Autisme te Malle (B.). Naast haar zullen tijdens de tweedaagse conferentie nog vele andere experts op het gebied van autisme optreden. Namen van enkele bekende sprekers zijn Birsen Basar, Wendy Lampen, Jan Schrurs, Jos Kienhuis, Bert Pichal, Esther van de Ven (mbo), Suzanne Agterberg (winnaar van de Hannemiekeprijs van de NVA), Dr Ina Miniankova (Minsk). Er wordt een internationaal forum gevormd met autismedeskundigen uit Roemenië, Belarus en Georgië. Naast bijdragen van de Universiteit Gent en Antwerpen zijn de ontwikkelaars van Prikkels in de Groep, autismecoach Barbara de Leeuw en Ton Boelens (ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in 'zelf-organisatie' aanwezig. Voor parallellezingen en workshops zijn nog enkele contractgesprekken gaande.

Dr Wendy Lawson zal op de vooravond van de Inservice een intensieve Masterclass met als titel  The Passionate Mind. Sex and Sexuality. Build your own life. verzorgen. Hiervoor kan men zich apart inschrijven. Kosten € 27,50.
De kracht van de Inservice Autisme bestaat vooral uit het feit dat men twee dagen aanwezig is. Het is meer dan een enkele lezing, workshops, een lunch en een netwerkborrel. De deelnameprijs van € 275,00 bestaat uit twee conferentiedagen inclusief alle maaltijden en een overnachting. Desgewenst kan men een extra overnachting bijboeken. Bij deelname van 5 of meer personen op één factuur geldt een korting van € 25,00 per persoon.

De vorige editie van de Inservice Autisme werd door NVO/NIP geaccrediteerd van 11,5 registerpunt. Ook nu wordt accreditatie aangevraagd. Daarnaast zal de Onderwijscoöperatie de tweedaagse aanmerken als een bijdrage aan het Lerarenregister.

Aanmelden kan via de site.