Jubileumcongres NVS-NVL, Met het oog op morgen

Passend onderwijs, het vernieuwde vmbo, doorlopende leerlijn LOB, het studievoorschot: de ontwikkelingen in het onderwijs volgen elkaar in rap tempo op. Op decanen, mentoren, leerlingbegeleiders en zorgcoördinatoren hebben deze ontwikkelingen een grote impact. Zij moeten zich continu aanpassen en krijgen nauwelijks de kans om na te denken over de toekomst van hun eigen werk. Die kans krijgen deelnemers op 9 april wel.

Als deelnemer levert u een actieve bijdrage aan de toekomst van het onderwijs. Onder leiding van dagvoorzitter Jaap Robben gaat u in discussie met kopstukken uit het veld van Onderwijs (VO-Raad / MBO Raad), Overheid (OCW) en Ondernemers (MKB).
Psychoanalyticus Paul Verhaeghe en cultuurinnovator Jef Staes prikkelen u om vanuit een ander perspectief naar het onderwijs te kijken. In de pauze kunt u letterlijk uw ei kwijt op de Wand van de Toekomst.
 

Aanleiding voor het congres is het 50-jarig bestaan van de vereniging. De NVS-NVL zet zich al vijftig jaar in om begeleiders in het voortgezet onderwijs te informeren, inspireren, professionaliseren en hun belangen te behartigen. Naast een inhoudelijk sterk
programma, zal het congres dan ook een feestelijk karakter hebben.

Meer informatie www.nvs-nvl.nl/jubileumcongres
Datum: 9 april 2015
Doelgroepen: decanen, leerlingbegeleiders, zorgcoördinatoren, mentoren
Onderwijssoorten: vmbo – mbo – havo – vwo
Plaats Tivoli Vredenburg Utrecht
Kosten leden NVS-NVL € 95,- niet-leden € 145,-
Aanmelden: www.nvs-nvl.nl/jubileumcongres