Landelijk Netwerk Werken met Video in de Ouderenzorg

Het “Landelijk Netwerk Werken met Video in de Ouderenzorg” blijft twee keer per jaar georganiseerd worden voor iedereen die met video werkt in de ouderenzorg, zoals de (S)VIC, VIB,VIO, beeldcoaching enz. De bijeenkomsten zijn op 10 april en 9 oktober 2013 van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Op het programma van 10 april staan beelden van de  MiMakkus Clown en we hebben een gastspreker  Christine Brons van “Het Collectief”. Zij geeft uitleg over de vernieuwende manier van werken met video, “Beeldcoaching”. En we brengen het boek Beeldcoaching wat 1 maart 2013 uitkomt mee, zodat iedereen dat in kan kijken.

Je kunt je aanmelden voor deze netwerken door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen. De kosten zijn € 80,00 per netwerk per jaar (dus voor twee bijeenkomsten). Voorheen kon je jezelf aanmelden per bijeenkomst. We willen echter meer mat vaste groepen gaan werken en hoef je jezelf dus maar een keer aan te melden. Mocht je niet meer deel willen nemen dan kun je jezelf zonder kosten weer afmelden.

Locatie:
Zorgboogcentrum Keyserinnedael
Kanaaldijk N.O. 70
5701 SB Helmond

Voor meer informatie en het aanmeldformulier, klik hier.