Nationale Dyslexie Conferentie

Thema: Samen verder bouwen!
In 2015 is het twintig jaar geleden dat de Gezondheidsraad het rapport over dyslexie uitbracht, circa tien jaar geleden dat de Masterplan protocollen voor het onderwijs uitkwamen en precies vijf jaar geleden dat behandeling van dyslexie werd opgenomen in het basispakket zorgverzekering. Een goed moment dus om stil te staan bij wat er allemaal is bereikt. Maar beter nog om samen te kijken hoe we verder kunnen bouwen. Want met de nieuwe kennis en inzichten is veel te winnen. Prominente sprekers met heel veel eigen ervaring in het dyslexieveld delen graag hun visie met u. Een dag om niet te missen!

Programma:
Het programma biedt 45 lezingen op het gebied van beleid, diagnostiek, behandeling, dubbeldiagnoses, tools en ondersteuning, begeleiding in de klas en (jong)volwassenen. Tevens is er een interessante informatiemarkt. Zo kunt u uw keuze voor de vijf rondes verdeeld over de dag zo goed mogelijk afstemmen op uw eigen werkveld en interesses.

Bestemd voor: 
De conferentie is bedoeld voor intern begeleiders, zorgcoördinatoren, remedial teachers, orthopedagogen(-generalisten), (GZ-)psychologen, logopedisten, leesspecialisten, dyslexiecoaches, MasterSENs, ambulant begeleiders, dyslexiebehandelaars, leraren, docenten, decanen, studiebegeleiders, opleidingscoördinatoren, leden van zorgadviesteams, zorgcoördinatoren samenwerkingsverbanden, directies en bestuurders in PO, SO, VO, MBO en HO. Ook voor functionarissen die in werksituaties te maken hebben met dyslexie, zoals HR-managers, bedrijfsartsen, arbo artsen en wmo-consulenten.

De Nationale Dyslexie Conferentie is leerzaam en inspirerend. De conferentie stelt u in staat om in één dag uw kennis up-to-date te brengen en nieuwe ideeën op te doen. Laat u inspireren en meld u nu aan. Tot en met 31 december 2014 geldt een aantrekkelijke vroegboekkorting.

Dit vonden deelnemers van de vorige Nationale Dyslexie Conferentie:
“Goed om weer de puntjes op de i te krijgen. Boeiende dag. Veel aan gehad.”
“Zeer informatief, nieuwe ontwikkelingen geven inspiratie, breed georiënteerd.”
“Uitstekend verzorgd, complimenten voor de organisatie in het algemeen en de catering van CineMec Ede in het bijzonder. Prettige locatie.” 

Uitgebreide informatie: www.nationaledyslexieconferentie.nl