Drunen

Voorzitter: Paul van Beurden

paul.van.beurden@scalascholen.nl

06-28 10 84 19

 

De kwaliteitskring Drunen komt vier per jaar bij elkaar en hanteert het uitgangspunt dat een onderwijsprofessional met enige regelmaat naar zijn of haar eigen handelen kijkt. Dat hoort bij vakmanschap en heeft niets te maken met functioneren of beoordelen. Het gaat om inzicht vergroten, zodat er gericht gewerkt kan worden aan je eigen ontwikkeling.

Motto: Als leerkracht laat je je filmen omdat je nieuwsgierig bent naar het effect van je eigen handelen. Ga die uitdaging aan!

Wij zijn opgeleid tot beeldbegeleider om leerkrachten daarbij te helpen. Wij kunnen samen met hen heel gericht kijken naar de beelden met als doel om hen te ondersteunen bij een algemene of specifieke leervraag. Met beeldbegeleiding blijf je in beweging! De leden van de  kwaliteitskring delen beelden, zowel van leerkrachten, leerlingen en henzelf om van elkaars feedback te leren.

Als je als beeldbegeleider nieuwsgierig bent naar deze kwaliteitskring, neem dan vooral contact op met de voorzitter. Je bent van harte welkom.

Als je wilt deelnemen aan deze kwaliteitskring verwachten we van jou:
– Dat je dit minimaal voor een schooljaar doet
– Je een beeldbegeleider bent met een afgeronde opleiding in deze richting
– Je lid bent van de LBBO