Friesland, Groningen & Drenthe

Voorzitter: Inge Dekker (intern begeleider BAO, beeldbegeleider, opleider beeldbegeleiders NHLStenden en eigenaar www.basiswijs.nl)

e-mail: inge.dekker@nhlstenden.com

Telefoonnummer: 06-20 14 27 05

Over deze kwaliteitsgroep

Binnen deze kwaliteitsgroep inspireren elkaar door trajecten te presenteren, nieuwe kennis of inzichten te delen en intervisie met beeldmateriaal. We leren van elkaar door ervaringen uit te wisselen, open te staan, te luisteren en de juiste vragen te stellen.

De leden zijn gecertificeerde Beeldbegeleiders /Beeldcoaches die het middel gebruiken in eigen praktijksituaties zowel in het onderwijs als in de zorg. De situaties die in beeld worden gebracht kunnen zowel op individueel niveau plaatsvinden (kinderen/leerkrachten/pedagogisch medewerkers) als op groepsniveau (groepen leerlingen, teams). De voorzitter Inge over haar lidmaatschap: “De bijeenkomsten brengen mij iedere keer iets op waardoor ik scherp gehouden word en mijn eigen competenties als beeldbegeleider kan versterken.”

De kwaliteitsgroep Beeldbegeleiders heeft als standplaats Leeuwarden, maar in overleg zijn ook andere plaatsen of een roulatiesysteem in andere plaatsen in Friesland een optie. We komen drie keer per jaar bij elkaar.

We zijn dringend op zoek naar nieuwe leden die het leuk vinden om een aantal keren per jaar bij elkaar te komen.

Lid worden?

Wil je je ook graag inzetten om in samenwerking met de LBBO-BB workshops of lezingen te organiseren. Ben jij diegenen die onderdeel wil zijn van deze lerende groep, graag geïnspireerd wordt, behoefte heeft aan nieuwe tools en ervaring wil delen? Neem dan contact met Inge Dekker.

Als je wilt deelnemen aan deze kwaliteitskring verwachten we van jou:

  • Dat je dit minimaal voor een schooljaar doet
  • Je een beeldbegeleider bent met een afgeronde opleiding in deze richting
  • Je lid bent van de LBBO