Friesland

Voorzitter: Inge Dekker

ingedekker@basiswijs.nl

06-20 14 27 05

 

De kwaliteitskring Beeldbegeleiders heeft als standplaats Leeuwarden, maar in overleg zijn ook andere plaatsen of een roulatiesysteem in andere plaatsen in Friesland een optie.
De leden inspireren elkaar door trajecten te presenteren, nieuwe kennis of inzichten te delen en intervisie met beeldmateriaal. We leren van elkaar door ervaringen uit te wisselen, open te staan, te luisteren en de juiste vragen te stellen.
De leden zijn gecertificeerde Beeldbegeleiders /Beeldcoaches® die het middel gebruiken in eigen praktijksituaties zowel in het onderwijs als in de zorg. Tijdens de bijeenkomsten is een gedeelte ingeruimd voor intervisie met beelden. De situaties die in beeld worden gebracht kunnen zowel op individueel niveau plaatsvinden (kinderen/leerkrachten/pedagogisch medewerkers) als op groepsniveau (groepen leerlingen, teams). We zorgen voor een veilige situatie en geven elkaar professionele feedback waardoor je scherp gehouden wordt en je competenties als begeleider kunt versterken.
De kwaliteitskring Friesland komt drie keer per jaar bij elkaar en is op zoek naar nieuwe leden die het leuk vinden om bij elkaar te komen om te halen en te brengen.
Ben jij diegene die onderdeel wil zijn van deze lerende groep, graag geïnspireerd wordt, behoefte heeft aan nieuwe tools en ervaring wil delen? Je bent van harte welkom! Neem gerust contact met de voorzitter op.

Als je wilt deelnemen aan deze kwaliteitskring verwachten we van jou:
– Dat je dit minimaal voor een schooljaar doet
– Je een beeldbegeleider bent met een afgeronde opleiding in deze richting
– Je lid bent van de LBBO