Noord Holland Noord

Voorzitter: Sjef Langedijk

sjef.langedijk@skowestfriesland.nl

06-81 04 98 13

 

De kwaliteitskring Noord-Holland-Noord bestaat momenteel uit beeldbegeleiders/beeldcoaches® , waarvan schoolopleiders, zelfstandige begeleiders, ib’er en leraar basisonderwijs.
Een diverse groep met een al even diverse opleidingsachtergrond, zoals Fontys Hogeschool, Christine Brons en Inholland als afgeronde opleiding.
Deze enthousiaste groep komt doorgaans drie keer per schooljaar bij elkaar in het bestuurskantoor van SKO West-Friesland in Wognum. De leden zorgen er voor dat ze vooraf aan de voorzitter doorgeven of ze beeldmateriaal willen inbrengen en wat hun kijkvraag is waarop ze feedback willen ontvangen. Een bijeenkomst duurt 2 tot 2,5 uur, zodat er voor ieder lid voldoende tijd kan worden gereserveerd voor zijn/haar inbreng.
Tijdens de bijeenkomsten wordt er ook tijd vrij gemaakt voor het bespreken van nieuwe ontwikkelingen ten aanzien van beeldbegeleiden.
De voorzitter stelt vooraf een agenda op samen aan de hand van de inbreng van de leden en hij zorgt er voor dat de bijeenkomst vlot verloopt en dat de beschikbare tijd effectief wordt ingezet. Om op die manier de professionaliteit van de leden t.a.v. beeldbegeleiden op peil te kunnen houden.

Als je wilt deelnemen aan deze kwaliteitskring verwachten we van jou:
– Dat je dit minimaal voor een schooljaar doet
– Je een beeldbegeleider bent met een afgeronde opleiding in deze richting
– Je lid bent van de LBBO