Bijeenkomst referentieset cruciale doelen

De referentiesets bevatten cruciale doelen die van belang zijn om het streefniveau aan het einde van groep 8 te behalen. In de referentiesets staan voor de vakken Begrijpend lezen, Taalverzorging en Rekenen voor groep 3 tot en met 8 cruciale doelen beschreven die deel uitmaken van de leerlijn naar 2F en 1S. De referentiesets kunnen worden gebruikt voor de planning en de opbouw van het onderwijsprogramma op school waarin de referentieniveaus 2F voor taal en 1S voor rekenen de basis vormen. De einddoelen liggen vast in de referentieniveaus, de weg er naartoe is aan de school om te bepalen. De referentiesets bieden de school handvatten bij de samenstelling van een passend onderwijsprogramma in de eigen school, passend bij de schoolpopulatie.
Om tegemoet te komen aan de scholen hebben we de cruciale doelen in een werkdocument gezet en een stappenplan gemaakt. Het doel van het werkdocument: een overzicht hebben van cruciale doelen.

 

Aanbod begeleiding en kosten
Als school krijgt het MT/IB krijgt een online sessie van een uur, eventueel met een of twee collega’s van school erbij. Tijdens het uur krijgen zij toelichting en kunnen ze direct schoolspecifieke vragen stellen.
Per school: €250,- (incl. werkdocument cruciale doelen, 1 uur online sessie)

Heb je interesse in de referentieset cruciale doelen en de bijeenkomst kun je mailen naar: info@helderonderwijsadvies.nl

Bekijk hier de flyer