Denk mee over het Werkprogramma Onderwijsraad 2025-2026

De Onderwijsraad is gestart met de voorbereiding voor het Werkprogramma. Aan welke onderwerpen en vraagstukken in het onderwijs zou de Onderwijsraad in 2025 en 2026 aandacht moeten besteden? Denk mee over het Werkprogramma Onderwijsraad en laat je mening horen.

Wat is het Werkprogramma?

Het Werkprogramma van de Onderwijsraad biedt een overzicht van de onderwerpen waar de raad de komende twee jaar over adviseert. Naast de adviesvragen vanuit regering en parlement, heeft de raad ook ruimte voor een advies of verkenning uit eigen beweging. Het werkprogramma wordt opgesteld op basis van gesprekken met de bewindslieden van OCW, de Tweede en Eerste Kamer en een groot aantal betrokkenen in het onderwijsveld.

Denk mee

Iedereen heeft de mogelijkheid mee te denken over de vraag: aan welke onderwerpen en vraagstukken in het onderwijs zou de Onderwijsraad de komende jaren aandacht moeten besteden? Jouw suggesties voeden niet alleen de inhoud van het Werkprogramma 2025-2026 en de werkprogramma’s in de jaren erna, maar geven de raad ook een belangrijke inkijk in wat het onderwijsveld belangrijke vragen en onderwerpen vindt.

Lees meer en laat je reactie achter op de website van de Onderwijsraad. Reageren kan tot 16 februari.