Nieuwe competentiescan Intern Begeleider als Kwaliteitscoördinator

De LBBO lanceert vandaag de nieuwe digitale competentiescan voor intern begeleiders als kwaliteitscoördinatoren. De vernieuwde scan maakt gebruik van de competenties zoals genoemd in de beroepsstandaard voor de Intern Begeleider als Kwaliteitscoördinator.

De competentiescan is een handige tool waarmee intern begeleiders als kwaliteitscoördinatoren hun professionele ontwikkeling kunnen volgen en stimuleren. Het biedt inzicht in huidige competenties en identificeert mogelijkheden voor verdere groei en ontwikkeling. Daarom is de scan ook zeer geschikt voor gebruik in functionerings- en/of POP-gesprekken.

Voor leden van LBBO is de scan kosteloos beschikbaar. Niet-leden kunnen de scan aanschaffen voor 35 euro, waarmee ze het drie keer kunnen invullen. Het maken van de scan neemt ongeveer 15 minuten in beslag.

Je vindt de nieuwe IB/KC competentiescan hier. Na het inloggen kunnen gebruikers direct starten. Voor meer informatie over de scan, hoe deze in te vullen en hoe je de scan kunt bestellen als niet-lid, vind je hier.