Tweede Bootcamp Lansbrekers

Tweede bootcamp
 

Vorig jaar ging op de dag van de Leerplicht de beweging van de Lansbrekers van start met de eerste bootcamp ‘Passend onderwijs zonder thuiszitters? Het kan wel!’. Een jaar later en ruim 500 Lansbrekers rijker, vindt op 16 maart 2017 de tweede bootcamp plaats.  Alle Lansbrekers en zij die dit willen worden, zijn van harte uitgenodigd.

Of u nu leerkracht, docent, ouder, (intern) begeleider, zorg- of hulpverlener, bestuurder, directeur, coördinator, wethouder, leerplicht- of beleidsambtenaar, RMC-consulent, of…, bent. Deze bootcamp is er voor iedereen die zich inzet om kinderen en jeugdigen passend onderwijs te bieden en zichzelf daarbij uitgedaagd weet tot krachttoeren.


Ambitie

Tijdens deze tweede bootcamp

  1. Ontmoet u de Lansbrekers uit uw regio en gaat u met hen  in gesprek aan uw eigen regionale tafel.
  2. Bieden deskundigen informatie en handreikingen, antwoorden en oplossingen bij de belangrijkste vragen en problemen die de Lansbrekers die deelnamen aan de in 2016 verzorgde trainingen op tafel legden.
  3. Gaat u met deskundige begeleiders aan uw regionale tafel aan de slag met uw thema’s, vragen of knelpunten.
     

Facts


16 maart 2017 | regio Utrecht | 14.00 uur tot 20.00 uur | werkdiner vanaf 18.30 uur | deelnamecertificaat |


Meer informatie


De bootcamp staat in de steigers. Wij werken er hard aan en houden u vanzelfsprekend op de hoogte. Ook over wanneer en hoe u zich kunt inschrijven. Daarnaast kunt u met al uw vragen nu al terecht bij: helpdesk@lansbrekers.nu.


Albert Boelen (LECSO), Carry Roozemond (Ingrado), Jos van der Horst (Gedragswerk), Marja Cornelissen (LBBO), Peter Hulsen (Ouders & Onderwijs)