Filmen in het onderwijs

Spreker Marijn Schilders

Inhoud

Als beeldbegeleider/coach is filmen een belangrijk onderdeel van wat je doet. Met goede beelden bereik je meer met je begeleiding. Tijdens deze workshop leer je hoe je nóg betere beelden maakt, ontdek je meer over de praktische kanten van het filmen. Hoe belangrijk goed geluid is. En hoe je je beweegt in een klassensituatie en uit onverwachte situaties toch een waardevolle beeldopbrengst haalt. Ook leer je de technische kneepjes van je camera kennen.

Een interactieve workshop op locatie. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je tijdig aan!

Opbrengst

 • Makkelijker met je camera bewegen in de ruimte.
 • Diverse beelden maken, ook vanuit verschillende hoeken.
 • Filmen en techniek; hoe kan je de camera voor jou laten werken.
 • Omgaan met licht en geluid.

Na deze bijeenkomst hebben deelnemers ontdekt wat voor beelden ze van verschillende situaties kunnen maken. En hoe ze die kunnen inzetten voor de coaching. Ook is er meer kennis over de technische kanten van de camera waardoor het maken van goede beelden en goed geluid makkelijker en beter gaat.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is relevant voor iedereen die wel eens beeldopnames maakt van groepen of klassen. Beeldcoaches en beeldbegeleiders, zowel beginners als gevorderden.

Programma

Deze bijeenkomst vindt woensdag 5 juni plaats in de Caeciliaschool in Amersfoort.

18:45 uurInloop
19:00 uurStart bijeenkomst
21:00 uurEinde

Benodigde voorkennis

Voor deze bijeenkomst is geen voorkennis nodig.

Over de spreker

Marijn Schilders is (beeld)coach. Zij werkte jarenlang als camerajournalist bij de Publieke Omroep. Ze kent alle ins en outs als het gaat om het maken van goede beelden, technisch en inhoudelijk én op diverse locaties. Uit ervaring weet ze waar je allemaal mee te maken krijgt als beeldcoach/beeldbegeleider.

Annuleringsvoorwaarden

Op de inschrijvingen zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Je kunt de aanmelding tot een week voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is het volledige inschrijfbedrag verschuldigd.  De LBBO behoudt zich het recht de bijeenkomst te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.

 • 5 juni 2024
 • Leden
  € 47,50
  Niet-leden
  € 67,50
 • Caeciliaschool
  Rossinistraat 1
  3816 LZ Amersfoort