Introductie Oplossingsgericht coachen

Spreker Sergio van der Pluijm

Inhoud

Bij de oplossingsgerichte gespreksmethodiek richt je je vooral op de oplossing en de mogelijkheden in plaats van het probleem of de belemmeringen. Zo help je de gecoachte om eigen krachtbronnen aan te wenden om doelen te bereiken. Stap voor stap wordt je meegenomen in deze menslievende, positieve en krachtgerichte benadering. De theorie wordt telkens gebracht in kleine hapklare brokjes en wordt vaak in hetzelfde blokje nog ingetraind.

Opbrengst

In 1,5 uur ontvang je een introductie in de oplossingsgerichte benadering waarna je zelf kunt bepalen of jij je hierin verder wil verdiepen.

Voor wie?

Iedereen die professionele gesprekken voert over verandering.

Programma

Deze workshop vindt dinsdag 28 mei online plaats.

19:30Start workshop en interactieve uitleg
19:45Zelf de oplossingsgerichte visie ervaren
20:15Uiteen in groepen/werkvorm
21:00Afsluiting

Benodigde voorkennis

Basale kennis van gespreksvoering en/of coaching is gewenst

Over de spreker

Sergio is Algemeen Sociaal Wetenschapper en leerde motiveren en empoweren in een bijzondere context: de reclassering en het gevangeniswezen. In 2010 richtte hij Bureau Bewezen Effect op van waaruit hij breinvriendelijke trainingen verzorgt in coachmethoden waar wetenschappelijk bewijs voor is. Hij is auteur van de trilogie Coachen 3.0, waarvan deel 1 gaat over Motiverende gespreksvoering, deel 2 over Oplossingsgericht coachen en deel 3 over ACT.

Annuleringsvoorwaarden

Op de inschrijvingen zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Je kunt de aanmelding tot een week voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is het volledige inschrijfbedrag verschuldigd.  De LBBO behoudt zich het recht de bijeenkomst te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.

  • 28 mei 2024
  • Niet-leden
    € 12,50
  • Online bijeenkomst