Een mooie zomer toegewenst! Ons kantoor is gesloten

Het is zomervakantie! Graag wensen we je mooie weken toe, waarin je bij kunt tanken, zodat je straks weer vol nieuwe energie aan het werk kunt gaan. Het kantoor van de LBBO is gesloten van 21 juli tot en met 21 augustus. Na de vakantie staan we uiteraard weer voor je klaar.

Nog even dit:

  • Heb jij je al ingeschreven voor de landelijke conferentie voor begeleiders in het onderwijs? Grijp je kans en kom 5 oktober naar Nieuwegein om samen met collega’s uit het hele land te leren en elkaar te inspireren. We organiseren de conferentie samen met het Steunpunt Passend Onderwijs en BiOND. Bekijk het interessante programma en meld je aan
  • Dit najaar, op 2 november, start een nieuwe cursus over inclusief onderwijs in meertalige contexten. In vier (online) masterclasses en vier praktijkbijeenkomsten leer je hoe je kunt afstemmen op meertalige kinderen, die soms een ingrijpend vluchtverleden hebben. We organiseren deze cursus samen met het Lectoreninitiatief Professionalisering Taalonderwijs Nieuwkomers (LPTN). Lees meer en meld je aan.