6 september 2018 (Dongen) - Gouden Weken

InschrijvenDe regiogroep Zuid- West zal op 6 september 2018 een bijeenkomst organiseren voor begeleiders in het onderwijs.

Het thema van deze avond is:

Gouden Weken


De eerste weken van het schooljaar zijn CRUCIAAL voor het creëren van een fijne sfeer in de groep. Een PRAKTISCHE avond vol tips.

De spreker is Boaz Bijleveld

Korte inhoud van de lezing
We staan stil bij De Gouden Weken; actief werken aan groepsvorming en ouderbetrokkenheid in de eerste 4-6 weken aan het begin van het schooljaar. Natuurlijk is werken aan groepsvorming en ouderbetrokkenheid iets wat het gehele schooljaar onderhoud behoeft. Werken aan ouderbetrokkenheid en groepsvorming is niet nieuw. Als je wilt weten hoe het werkt en waarom het werkt, is het goed als je de achterliggende principes begrijpt en bereid bent om vanuit een goede voorbereiding te werken met dat wat zich voordoet. De energizer op zich geeft vaak geen problemen, die lezen we wel in het boekje of op de website. Het gaat om de dynamiek van het moment en hoe je daar op inspeelt en van daaruit de verdieping aanbrengt. Er is deze avond volop ruimte voor vragen en eigen inbreng!


Opbrengst aan het eind van de avond
Inspiratie en enthousiasme over het werken aan groepsvorming en ouderbetrokkenheid in het algemeen en De Gouden Weken in het bijzonder. Praktisch vertaalbare theoretische kennis, tips, antwoorden en voorbeelden en zelf ervaring opdoen met een aantal werkvormen. Let wel, De Gouden Weken is geen anti-pestaanpak. Wil je optimaal profiteren van de avond, bereid dan je vragen voor.

Achtergrond van de spreker
Boaz Bijleveld is heden ten dage GZ-psycholoog bij het Autisme Team Noord, locatie Friesland. Daarnaast is hij schrijver van educatieve en verhalende boeken. Tevens werkt hij op ZZP basis aan opdrachten in het onderwijs gerelateerd aan groepsvorming en pesten. Hij heeft veel ervaring in het onderwijs, ook met het uitvoeren van interventies met klassen, kinderen en ouders zelf. 

In het kort
Datum: 6 september 2018
Waar:  KBS Noorderpoort
Adres: Otterdonk 5
Postcode en plaats: 5103 GN Dongen

Kosten: € 17,50 voor leden en € 35, - voor niet leden

Avondprogramma
19.15 uur Inloop met koffie en thee
19.30 uur Lezing
20.30 uur Pauze met koffie en thee
20.45 uur Tweede deel lezing 
21.30 uur Afsluiting 

Annuleringsvoorwaarden
Op de inschrijvingen zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Je kunt de aanmelding tot een week voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. Mocht het inschrijvingsgeld niet voor de bijeenkomst binnen zijn, dan vragen we je een eenmalige machtiging in te vullen, deze wordt niet verwerkt als de betaling alsnog binnenkomt. De LBBO behoudt zich het recht de bijeenkomst te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.

Inschrijven